1 juli 2008

Uppnå känslomässig balans, välbefinnande, välstånd och lycka.

"The Secret – Hemligheten" av författaren Rhonda Byrne, är boken med verktygen hur man kan uppnå känslomässig balans, välbefinnande, välstånd och lycka.

Den stora hemligheten har funnits tillgänglig i många berättartraditioner, i litteraturen, inom religionen och filosofin i århundraden. Nu finns för första gången alla pusselbitar samlade i en bok som kan vara livsavgörande för den som tar emot budskapet.

The Secret – Hemligheten innehåller praktisk kunskap som gör att läsaren får en större förståelse för och insikt om att bli mästaren i sitt eget liv. I boken lär man sig hur The Secret kan tillämpas på olika sätt i livet, vare sig det gäller hälsa, relationer, lycka, yrkeslivet eller pengar, och dessutom i samspelet med andra människor. Budskapet handlar om att återupptäcka den dolda, outnyttjade kraften i sitt inre och den kunskapen för med sig glädje på alla områden i ens liv. The Secret innehåller visdom från samtida lärare och inspiratörer – kvinnor och män som är läkare och medicinare, psykologer, historiker, teologer och vetenskapsmän, samt ledande inom näringsliv och ekonomi – som har använt sig av hemligheten.

Genom att tillämpa lagen om attraktion, som är källan i The Secret, visar de hur sjukdomar kan botas, hur man kan bli ekonomiskt oberoende, bemästra hinder och gå bortom sina begränsningar, och dessutom nå dit många vanligtvis anser vara ouppnåeligt – sina drömmars mål. Boken är svaret på vad många hoppas på idag – ett skifte på vilket sätt människor i hela världen tänker, agerar och bemöter varandra.

The Secret – Hemligheten kan beställas här!


Inga kommentarer: