11 juni 2008

Regndroppsbehandling

Åh, idag provad jag något som jag varmt vill rekomendera till alla mina nära och kära.

Det kallas för Regndroppsbehandling och är en skön behandling med 9 olika väldoftande rena oljor med terapeutisk styrka. Först masseras oljorna in på fötterna med hjälp av vitaflexrörelser. Terapeuten för in oljorna längs fotkammen med fingertopparna som skapar elektriska impulser till olika reflexpunkter i kroppen. Man börjar med Oregano, Timjan, Basilika, Vintergröna, Cypress, Mejram, pepparmint och avslutar med två ljuvligt doftande blandoljor. Varje olja har sin egen uppgift för att stärka kroppen.

Därefter masseras oljorna in längs ryggraden och ryggmuskulaturen med olika rörelser för att uppnå maximal effekt. Man får sedan vila några minuter med en värmande handduk på ryggen för att oljorna ska kunna arbeta på bästa sätt. Det tar ca 20 minuter för en olja att nå alla celler i kroppen, så innan du är klar med behandlingen så har alla oljor också hunnit ut till hela kroppen.

Som avslutning ges en behaglig ben- och nacksträckning samt en skön ansiktsmassage.
Utrensningar kan förekomma ibland och det är därför bra att dricka extra mycket vatten de kommande dagarna. Oljorna fortsätter att arbeta i kroppen i minst en vecka efter behandlingen. Oljornas höga kvalité är resultatet av en unik och ytterst varsam teknik. Detta innebär att egenskaperna och beståndsdelarna från växterna som bl a innehåller aminosyror, antioxidanter och syre bevaras optimalt. Några av oljornas dokumenterade effekter är: hämmande på virus, bakterier och svamp, cellandningsbefrämjande, nybildande av cellvävnader och bättre utsöndring av giftämnen ur kroppen. Längs med ryggraden kan det bildas olika ”fickor” där slagg och olika gifter samlas. Behandlingen och oljorna gynnar till att frigöra dessa. Dessutom jobbar oljorna även på känslomässig nivå, och gynnar både en kroppslig och själslig balans.

Behandlingen tar ca 2 tim och man mår fantastiskt bra och avstressad efteråt.

Kvinnan som erbjuder denna behandling heter Inga-Maj SaileEnergi & Harmoni i Limhamn. Just nu erbjuder hon dig som kund att prova på regndroppsbehandling för endast 700:-, (vilket är priset för endast oljorna).
Läs mer på hennes hemsida Energi & Harmoni >>

Inga kommentarer: