10 augusti 2008

Ny ekobutik

Äntligen! ... En ny ekologisk butik med spännande artiklar.

Carina Lagerstedt Nilsson heter kvinnan som har öppnat en ny ekologisk butik för dig med spännande artiklar som du inte visste fanns.
Hela augusti får alla - privatpersoner/företag/återförsäljare - 10 % rabatt på allt i butiken. De passar också på att dela ut tygkassar till alla vid första beställningen.
I samband med lanseringen av den nya butiken har de även passat på att ta hem nya produkter från deras leverantör Akamuti. Carina vill med detta sortiment bidra till en bättre värld även utanför Sverige. Allt innehåller rättvisa och/eller certifierat ekologiska ingredienser!
I lager finns nu bland annat viltskördat Shea smör vilket bär US Fairtrade Federation (http://www.fairtradefederation.org/) märket, Autentiskt Afrikanskt svart tvål vilket framställs av av 48 % rent, ekologiskt odlat sheasmör och viltskördad jungfrulig palmkärneolja. Luten som används vid förtvålningsprocessen görs av aska från torkade bananlöv och barken från lokalt växande Agowträd och är uthålligt skördade samt Murumurusmör vilket är ett brasilianskt trädsmör och som rekommenderas för afro-etnisk hårvård.
Vill ni bidra till ekologisk miljö, hälsa och rättvisa är ni jättevälkomna att ta kontakt med Carina för ett samarbete som ser med glädje fram emot ett samarbete för en friskare värld!

Välkommen till en ekologisk värld hos Lagerstedt & Company>>

Inga kommentarer: